0 Totaal 0,00 €
 x 

Uw winkelwagen is leeg!

LED-verlichting is niet langer toekomstmuziek, door de steeds stijgende energieprijs wordt LED een standaard!

Joeri Van Den Abeele Ecomatix BVBA

ONZE PRODUCTEN

LED verlichting, Ook voor u!

Ledverlichting: bespaar tot 90% op uw energiefactuur!

LED lampen verbruiken tot 90% minder energie in vergelijking met halogeenspots of gloeilampen, en gaan héél lang mee vooraleer hun lichtintensiteit vermindert: 15 jaar bij 8 branduren per dag. Ze geven ook zo goed als geen warmte af, zijn bijna onbreekbaar en zijn als geen ander bestand tegen schokken. Daardoor haal je met ledverlichting een absolute winnaar in huis!

Met led sfeerverlichting bepaal je zélf de sfeer

Ledverlichting, uitgedrukt in graden Kelvin is beschikbaar in verschillende kleurtemperaturen. Hoe hoger het aantal Kelvin, hoe kouder de kleur van de lamp.

Kies je liever voor kleur? Met RGB verlichting (Rood Groen Blauw) kunt u elke mogelijk kleur creëren die uw interieur een speciale toets geeft.

Wil je ervaren hoe besparend ledverlichting is, of hoe ze je interieur omtovert tot een sfeervolle thuis? Neem dan snel een kijkje bij onze realisaties en wie weet toveren we je tuin, leefruimte, keuken of slaapkamer om tot een kleurenparadijs.

Voordelen voor het milieu

Buiten het feit dat LED lampen enorm energiezuinig zijn, zijn ze ook nog eens goed voor het milieu.
Doordat LED lampen minder stroom nodig hebben, komt er minder CO2 vrij in de atmosfeer en ze bevatten geen schadelijke stoffen.

Garantie

Om onze klanten zekerheid te geven over de kwaliteit van onze producten werken wij niet met de standaardgarantie van 2 jaar. Al onze producten van het huismerk ECOMATIX hebben een basisgarantie van 3 jaar en indien ze dan ook nog eens worden geplaatst door onze eigen vakmannen, geven wij daar een extra jaar bovenop!Like ons op Facebook!