0 Totaal 0,00 €
 x 

Uw winkelwagen is leeg!

Banner Solar
Ecomatix zorgde voor een perfecte berekening van het aantal vereiste panelen volgens mijn energieverbruik

Patrick V. Zandvoorde

ONZE PRODUCTEN

Een afspraak maken?

Onmiddellijk een afspraak maken? contacteer ons!

Voordelen zonnepanelen

Wat zijn de huidige voordelen om zonnepanelen te plaatsen?

1. Een lagere energierekening

Met zonnepanelen wekt u zelf stroom op. Onafhankelijk van energieleveranciers, want de zon schijnt overdag altijd. En dat betekent gratis stroom. Als u stroom afneemt van uw energieleverancier krijgt u uiteindelijk de rekening gepresenteerd. Ecomatix berekent hoeveel zonnepanelen u nodig heeft op basis van de gemiddelden van de laatste drie jaar qua verbruik. Daarom zal u ook nooit meer stroom produceren dan u nodig heeft. Vanaf de eerste minuut zal u kunnen genieten van een bijna 0-factuur!

2. Waardestijging van uw huis

Dankzij de zonnestroom zal uw huis beter verkoopbaar worden tegen een hogere prijs. Bovendien krijgt uw huis een hoger energielabel. Als de nieuwe huiseigenaar geen prijs stelt op de panelen, dan verhuist u de zonnepanelen inclusief de subsidieregeling gewoon mee.

3. Zonnepanelen zijn beter voor het milieu

De zon is een onuitputtelijke bron van duurzame energie. Zonne-energie is niet schadelijk voor het milieu. Voorbeelden van duurzame energie zijn windmolens en zonnepanelen. Olie, kolen en gas zijn voorbeelden van energie die wel opraken én schadelijk zijn.

Geschiedenis Ecomatix-Zonnepanelen

Ecomatix, zonnepanelen leverancier en installateur uit het aangename Brugge, is begonnen in 2013 met het leveren van zonnepanelen via hun grootleverancier Gutami uit Beringen. Samen leveren wij systemen aan de consumenten die graag voorop willen lopen met het verduurzamen van België. Of het nou gaat om het leveren van doe ’t zelf pakketten of pakketten geïnstalleerd door de erkende installateurs van Ecomatix, bij Ecomatix kon men terecht voor een snel, helder en duidelijk advies.

Inmiddels is er veel veranderd in de markt. Zo was de grootste groep klanten in 2015 tussen de 50 en 65 jaar en inmiddels ziet ook de jongere generatie tussen de 30 en 50 jaar het nut van zonnepanelen in. Veel van onze klanten willen investeren in hun eigen toekomst. Aangezien zonnepanelen meer opbrengen dan de huidige intresten op de spaarboekjes, lijkt het toch voor iedereen duidelijk, dat het uitblijven torenhoge eindafrekeningen op energie een must is!.

Dit betekent niet alleen zorgdragen voor een lagere energierekening, maar ook investeren in een duurzame toekomst. Dit sluit goed aan bij de missie van Ecomatix.

De missie van Ecomatix

“De missie van Ecomatix is het voor consumenten betaalbaar maken van net-gekoppelde zonne-energiesystemen van een goede kwaliteit in heel België, met een snel, helder, duidelijk en persoonlijk advies.“

Dit gaan we bereiken door als betrouwbare en deskundige partner te opereren voor de Belgische huishoudens en kmo’s. De directe inkoop, wat de prijs zeer aantrekkelijk maakt en financieringsmogelijkheden om ook met een kleiner budget te kunnen investeren in pv systemen. Daarnaast gaan we samenwerkingsverbanden aan met bedrijven die groepsaankopen organiseren om de plaatsbezoeken te verzorgen en de klanten te bedienen van het beste advies.

Waar staan we nu?

Inmiddels heeft Ecomatix de afgelopen jaren veel ervaring opgedaan in grote collectieven, zoals groepsaanbod van Eneco, Groepsaankoop West-Vlaanderen en Nationale groepsactie op “Groepsofferte.be”. Grootschallige inkoopcolllectieven namens talloze gemeenten in gans België. En dan nog natuurlijk de installateurs die door weer en wind bezig zijn met onze missie. Door weer en wind, en uiteraard veilig met stijgers, valbeveiliging en de juiste papieren wel te verstaan. Zodat u ook tijdens de installatie zich geen zorgen hoeft te maken.
Heeft u na de installatie vragen en/ of opmerkingen? dan kunt u die stellen bij onze aftersales afdeling.

De toekomst

We zien elke dag dat ons verhaal steeds meer aanslaat bij de klanten. Het werken aan onze naamsbekendheid, bereikbaarheid en vindbaarheid zullen speerpunten zijn in een hoog competitieve markt.

Like ons op Facebook!